Een gastvrij onderkomen in een schitterend landschap op het landgoed van Domaîne VSG in de Belgische Ardennen

Domaine Villers in Belgische Ardennen

Het domaîne ligt op een heuvel met mooie uitzichten op de omgeving. Bij de entree van het landgoed staat een kasteeltje dat wordt gebruikt als restaurant. Daar worden (na reservering vooruit) 3-gangen maaltijden met streekgerechten geserveerd. In de gewelven is ook een bar. Op de bovenverdieping is een moderne conferentiezaal voor ca. 20 personen. Hier kunnen seminars worden gehouden.

Gîtes

Er zijn verschillende gebouwen voor accommodatie. De diverse gîtes (2 kamers) zijn goed en netjes uitgerust en beschikken alle over een keuken, een zitgedeelte met kleuren-TV, een badkamer of douche en slaapkamer op de eerste etage. Studio's (eenkamer appartementen) hebben dezelfde voorzieningen en zijn voorzien van een goede kwaliteit 2-persoons zetelbed. Elk appartement heeft buiten een zitje met tuinmeubels.

 

Groepen

Voor groepen en grote families zijn er 7 tot 9-persoons gites met grotere slaapruimtes (bovenverdiepingen met meerdere 1-persoons bedden). Het is ook mogelijk om een geheel gebouw voor uw groep alleen te reserveren (vanaf 30 personen). U beschikt dan extra over een grote gemeenschappelijke ruimte met centrale keuken voor de gehele groep.

 

Uw verblijf ligt in het mooiste deel van de Ardennen in de omgeving van Bomal en Durbuy, tussen de riviertjes de Ourthe en de Aisne. Het is een prima uitgangspunt voor dagtrips en wandeltochten. Uw honden zijn hier ook welkom. Er worden allerlei sportieve activiteiten georganiseerd. Er is zelfs een sportzaal met een klimwand. Op afspraak kunnen daar onder begeleiding binnenactiviteiten worden gehouden.

 

In het gebouw "De Boerderij" dat opnieuw is opgebouwd uit de oude stenen van de voormalige boerderij zijn de eenkamer studio's op de begane grond. Het gebouw is moduleerbaar. Dat wil zeggen dat de kamers met tussendeuren doorverbonden kunnen worden naar naastgelegen appartementen en naar de bovenverdiepingen. Hierdoor onstaan er de meerkamer gîtes, waardoor de ideale ruimtes voor elke gezins- of groepsgrootte ontstaan.

 

Wanneer u interesse heeft om in deze accommodatie uw vakantie of weekend door te brengen, dan maken we graag een offerte, eventueel gecombineerd met een sportief programma en maaltijden of barbecue. Laat u dan even weten wanneer en met hoeveel personen u wilt komen?

 

 

Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid: www.ardennen4all.nl Tel +31 258056 of 06 23079879